Genel

TMGD Sorgulama

TMGD Mühendislik

Tmgd Sorgulama

TMGD sorgulama hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun olan bir tanesini kullanarak sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir.
E-Devlet Şifresi
Mobil İmza
Elektronik İmza
T.C. Kimlik Kartı
Banka
TMGD Mühendislik firması olarak TMGD eğitimi alıcak güvenlik danışmanlığına aday bireylere, 49 saatlik uzman kadro öğretmenler ile uygulamalı eğitim vermekteyiz. Ulaştırma Bakanlığı’nın yapmış olduğu bu sınava sizlerin başarılı olması için elimizden geleni yapmaktayız.
TMGD sertifikası alan kişilerin ünvanı; tehlikeli madde güvenliği danışmanı olur. Bu ünvanı alan kişiler, fabrikalar, petrol firmaları, kimyasal atık fabrikaları gibi bir çok sektörde çalışabilir ve imza yetkisine sahip olabilir. Mezun olan TMGD danışmanları özel firmalar da en fazla şirkete danışmanlık yapabilirler. Bu sayede gelir seviyeleri artar ve yaptıkları iş süreklilik arz eder.
Ülkemiz de gelişen sanayi ve petrol sektörleri git gide artmaktadır ve bunun güvenlik önlemlerini ve planlamalarını yapan kişilere “tehlikeli madde güvenliği danışmanı” denir. Uygulamalı ve kaliteli eğitim almak için bizi tercih edebilirsiniz.

TMGD Danışmanı Olmak İçin Neler Gerekli

Tehlikeli madde güvenliği danışmanı olabilmek için öncelikle tmgd eğitimi almanız ve eğitim sonunda ulaştırma bakanlığının düzenlemiş olduğu; tehlikeli madde güvenliği danışmanı sınavlarından yeterli puanı almanız durumunda tehlikeli madde güvenliği uzmanı sertifikası almaya hak kazanırsınız.

Gerekli Belgeler Şunlardır:

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
2 Adet Fotoğraf
Lisans Diploması (Noter Onaylı)
Adli Sicil Belgesi(E-Devlet)

Tehlikeli madde güvenliği danışmanı (TMGD) sınavını sizi kazandırmak için çok ciddi bir eğitim vermekteyiz. Özel sınıflarımız da sizlere uzman ve tecrübeli kadromuz sayesinde iyi bir TMGD kursu sınavına hazırlıyoruz. Üniversite mezunu bir çok işsiz insanların olduğu ülkemizde yeni kurulan TMGD eğitimleri işsizliği önleyecek ve birçok alanda istihdam sağlayacak bir sektör haline gelmiştir.
TMGD eğitimi alan bu kişiler, petrol firmalarında, kimyasal fabrikalarda, büyük sanayi fabrikalarında vb. gibi çeşitli sektörlerde uzman danışman olarak TMGD ünvanı adı altında çalışmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir